Verzenden & Retourneren

Verzendingen

Alle producten die besteld worden op de werkdagen worden binnen 1-2 dagen verzonden via DHL of PostNL. Zodra het pakketje is verzonden ontvangt u van ons een E-Mail met de Track & Trace gegevens. Tijdens het transport van je bestelling wordt het risico voor schade, diefstal of verlies gedragen door ons. Jij neemt dit risico over op het moment van aflevering. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. 

Verzendkosten Nederland

De standaard bezorgkosten binnen Nederland bedragen €6,95 (maximum 8 parfum).

Verzendkosten binnen de EU

De verzendkosten naar de volgende landen bedragen €10 (maximum 5 parfum):
België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en Zweden.

Voor alle overige EU landen bedragen de verzendkosten €15 (maximum 5 parfum). De bezorgtijd bedraagt gemiddeld 5-7 werkdagen. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. 

Retourneren

Ongeopende en ongebruikte producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Let op! de verzendkosten voor de retournering zijn voor de koper. De producten waarvan de verpakking is geopend nemen wij helaas niet retour. Als de retourzending akkoord bevonden is, zal de creditering zo snel mogelijk plaats vinden. Voor retourneren stuur ons een email op info@luxuryfragrances.nl

Vermeld duidelijk in je mail:
- je naam
- adresgegevens 
- ordernummer
- het product
- bankgegeven
- eventueel reden van retour