Disclaimer

DISCLAIMER

Luxury Fragrances is een handelsnaam. Alle merknamen/productnamen/copyrights die wij gebruiken zijn respectief eigendom van de fabrikanten en/of designers. Luxury Fragrances werkt op geen enkele wijze samen met deze designers.

De benaming van de parfum of omschrijving is bedoeld  om de klanten een idee te geven van het soort geur dat de parfum bevat. Dit is niet om deze te misleiden of inbreuk te maken op de fabrikanten / naam ontwerper en het waardevolle handelsmerk. Onze geuren bevatten naast parfum olie ook o.a. alcohol. Wij zullen nooit onze producten beschrijven als originele parfums. Het zijn door bekende merken geïnspireerde geuren, dit houd dus in dat het geen exacte kopieën zijn en wij dus geen copyright wetten overtreden. Alle beschrijvingen en verwijzingen naar merk namen zijn daarom ook enkel als vergelijking bedoeld. De website van Luxury Fragrances heeft daarom ook geen enkele samenwerking of sponsoring van bekende merken.

Onze auto geurtjes worden in werking gesteld door de natuurlijke reactie van onze parfumolie die in aanraking komt met de houten dop.

De aanschaf en gebruik van onze producten is volledig op eigen risico. Contact van het product met plastic, leder of andere textiel kan voor schade zorgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor lekkages of beschadigingen aan ieder oppervlak. Het veelvuldig omdraaien van de Luxury Fragrances autoparfum kan zorgen voor lekkages. Het is van groot belang de gebruikersinstructie (vermeldt bij het artikel) nauwkeurig te volgen.

De foto’s op onze website zijn enkel als voorbeeld. De bestelde goederen kunnen enigszins afwijken dan de afgebeelde producten, denk hierbij aan de kleur en/of de verpakking.